Resultats decebedors


  • Comparteix:

El Muntanyenc no ha obtingut bons resultats

El Muntanyenc no ha obtingut bons resultats

Els equips sènior i infantil de rítmica del Club Muntanyenc finalitzen en 20a i 39a posició respectivament al campionat d'Espanya de clubs i Autonomies a Saragossa. L'actuació de tots dos conjunts era puntuable pel campionat d'autonomies on Catalunya tampoc obté un bon resultat: 11ns en sènior i 10ns en infantil.

Potser el que tenia més opcions de fer un bon resultat era l'equip sènior, que portava un equip bastant competitiu. Però una actuació bastant fluixa per part de les santcugatenques ha fet que la seva posició final fos la 20a. A més, l'entrenadora del Club Muntanyenc, Mònica Vinyals, creu que algunes decisions del jurat no han afavorit el seu equip.

Mónica Vinyals

Encara que no han actuat molt bé, hi ha hagut molta política i Catalunya ha sortit perjudicada.



Polèmiques al marge, Mònica Vinyals analitza l'actuació dels dos equips del Muntanyenc.

Mònica Vinyals

El Senior haguès hagut de quedar, competint bé entre els millors. L'equip infantil, era més fluixet pero no penso que haguèssin de quedar tant malament.






Un campionat en el que Andalusia ha estat la gran triomfadora, tant en clubs com en autonomies. En categoria sènior s'ha imposat el Club Màlaga, mentre que en infantils, el Dos Hermanas sevillà ha estat el vencedor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.