Ja es poden comprar les entrades per la Copa del Món d'estètica


  • Comparteix:

Més de 300 gimnastes seran al mundial d'estètica al Pav-3

Més de 300 gimnastes seran al mundial d'estètica al Pav-3

El Club Muntanyenc Sant Cugat, que juntament amb la Federació Internacional i l'Associació Espanyola de Gimnàstica Estètica organitzen la 3a Fase de la Copa del Món (categoria sènior), la 3a Fase i Final de la Challenge Cup (categoria júnior) i el quart Campionat Europeu Universitari, ja ha posat a la venda les entrades per aquesta competició, que se celebra aquest cap de setmana a la Rambla del Celler. Les entrades es poden comprar a la seu del club, a la Plaça de la Vila, per cinc euros per als residents a la nostra ciutat.

Sempre que presentin acreditació, els veïns de Sant Cugat, socis del CMSC i gimnastes federades podran aconseguir aquesta entrada per cinc euros. Per a gimnastes del club i nois i noies menors de nou anys, l'accés al Pav-3 de la Rambla del Celler serà gratuït. Per a la resta d'aficionats, les entrades costaran 10 euros per un sol dia i 15 euros els dos dies de competició.

En aquesta competició hi participen més de 30 equips procedents de diversos països d'arreu del món, el que suposa que més de 300 gimnastes lluitaran per una medalla a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.