El Club Muntanyenc, al Campionat d'Espanya de Rítmica


  • Comparteix:

Les santcugatenques intentaran tornar amb alguna medalla de Saragossa

Les santcugatenques intentaran tornar amb alguna medalla de Saragossa

Un total de 12 gimnastes del Club Muntanyenc Sant Cugat disputen a Saragossa el Campionat d'Espanya de Rítmica. Un campionat que es disputa en format individual i d'equips per autonomies i que aplega les categories aleví, infantil, júnior i sènior.

Saragossa acull des d'aquest dimarts i fins diumenge el 36è Campionat d'Espanya de Rítmica Individual i el 15è Campionat d'Espanya de Rítmica de Clubs i Autonomies. El Pavelló Siglo XXI de la capital aragonesa és l'escenari d'aquestes dues competicions on hi ha presents 12 gimnastes de la secció de rítmica del Club Muntanyenc Sant Cugat.

La directora esportiva del club santcugatenc, Mònica Vinyals, creu que les seves gimnastes han de gaudir d'un campionat de gran magnitud com aquest.

Mònica Vinyals

És una competició amb molt nivell i per això han de disfrutar i fer-ho tan bé com puguin.


Des de dimarts fins dijous és el torn de les infantils i les júniors. Divendres, arribaran les alevins i les sèniors que iniciaran els entrenaments per disputar la competició fins diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.