El CMSC, amb la mirada fixada en les finals


  • Comparteix:

Imatge del campionat del món organitzat pel CMSC

Imatge del campionat del món organitzat pel CMSC

El Club Muntanyenc Sant Cugat participa amb quatre conjunts a la 2a fase de la Copa Catalana i amb un al Campionat de Catalunya de Base, que es disputen diumenge a Lloret de Mar. Els millors classificats d'aquestes dues primeres fases disputaran la final de la Copa Catalana a finals de mes a Sant Feliu de Llobregat. El vicepresident de la secció de rítmica de l'entitat santcugatenca, Toni Molina, assegura que l'objectiu del club és mantenir els resultats aconseguits durant la primera fase.

Sant Cugat va acollir la primera fase de la Copa Catalana l'1 de novembre a la ZEM de la rambla del Celler. La segona fase d'aquestes competicions es disputa diumenge al Pavelló Municipal d'Esports de Lloret de Mar.

El conjunt benjamí del Club Muntanyenc Sant Cugat, de nivell 7, disputa el Campionat de Catalunya de Base, mentre que els altres conjunts santcugatencs van de categoria aleví fins a júnior i disputaran la Copa Catalana.

El vicepresident de la secció de rítmica del CMSC, Toni Molina, assegura que l'objectiu de l'entitat és mantenir els resultats aconseguits durant la primera fase.

Toni Molina

L'objectiu, en principi, és mantenir el nivell assolit a Sant Cugat i millorar algunes posicions.



Els millors classificats de les dues primeres fases disputaran la final de la Copa Catalana l'últim cap de setmana de novembre a Sant Feliu de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.