Podis per les gimnastes del CMSC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

Les gimnastes del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) han aconseguit nou podis en els diferents campionats de rítmica i estètica en els que han participat aquest cap de setmana. Les competicions de rítmica corresponents a les 2es fases de la Copa Catalana i el Campionat de Catalunya de Consell Escolar han tingut lloc a Torrefarrera, Lleida, mentre que el Pavelló de la Mar Bella de Barcelona ha estat l'escenari de les competicions d'estètica corresponents a les 2es fases de la Copa d'Espanya i el Campionat de Catalunya de Consell Escolar.

El Pavelló de Torrefarrera, a Lleida, ha albergat dues competicions de rítmica . A la 2a fase de la Copa Catalana, la júnior Gemma Olivier ha estat primera classificada en cinta i maces. També ha pujat al podi la sènior del CMSC, Melanie Baró que ha estat la primera classificada en maces, i la júnior Gemma Castillo, segona també en la modalitat de maces. Dues gimnastes més del CMSC, Natalia Rovira i Blanca de la Cruz no han pogut fer podi.

En el mateix pavelló s'ha disputat la 2a fase de rítmica del Campionat de Catalunya de Consell Escolar, amb una actuació destacada de l'equip benjamí santcugatenc que ha estat primer en nivell II. En aquesta competició també han participat dos conjunts alevins i un d'infantil que no han fet podi.

Durant el cap de setmana també han tingut lloc diferents competicions d'estètica al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona. En la 2a fase del campionat de Catalunya de Consell Escolar, el conjunt infantil ha estat segon i el júnior tercer. Paral·lelament s'ha disputat la 2a fase de la Copa d'Espanya amb una actuació destacada d'un dels dos conjunts júniors, que ha finalitzat en primera posició. Els altres tres conjunts del Muntanyenc que participat en aquest campionat han estat un infantil i un sènior, segon i tercer respectivament, i un altre júnior que ha estat cinquè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.