La secció d'estètica del Muntanyenc espera acabar la Copa d'Espanya amb els conjunts dalt del podi


  • Comparteix:

El conjunt 'geishas' del Muntanyenc

El conjunt 'geishas' del Muntanyenc

Dos conjunts infantils i dos sèniors del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) disputent aquest cap de setmana la 3a fase i final de la Copa d'Espanya d'estètica de grup al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona. Tres dels quatre combinats estan situats en places de podi i esperen mantenir-les. Pel que fa al segon conjunt infantil, les gimnastes participen per primera vegada a la Copa.

La secció d'estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat es troba a les portes d'un dels caps de setmana més importants de la temporada. Quatre dels conjunts de l'entitat podrien pujar al podi de la Copa d'Espanya d'Estètica de grup que es disputarà al pavelló de la Mar Bella. El combinat sènior 'geishas' és el que ho té més a prop: les santcugatenques són primeres i esperen mantenir la plaça obtinguda en la 2a fase de la Copa disputada a Getafe. El director tècnic de la secció d'Estètica del CMSC, Toni Molina, explica les opcions de podi dels dos conjunts sèniors.

Toni Molina

Amb les 'geishas' esperem gaudir de la primera plaça. Les segones tindran conjunt més forts i esperem assolir la segona o tercera plaça.




Pel que als equips infantils, un d'ells intentarà conservar la 2a plaça obtinguda a la 2a fase de Getafe i l'altre, que va quedar 5è al Campionat d'Espanya, competirà per primer cop a la Copa d'Espanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.