El festival d'estiu de rítmica i estètica del Muntanyenc gira entorn la música dels 80'


  • Comparteix:

Marina Fernández durant una exhibició

Marina Fernández durant una exhibició

La secció de rítmica i estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat celebra aquest diumenge al matí el festival d'estiu al pav 3 de la rambla del Celler per concloure la temporada. L'acte se centra en la temàtica dels anys 80 i les prop de 400 gimnastes que hi participen duran a terme les exhibicions amb música d'aquesta època. Està previst que hi participi la gimnasta local del CAR de Madrid, Marina Fernández.

El Muntanyenc tanca la temporada de rítmica i estètica amb l'habitual festival, que aplega totes les gimnastes de l'entitat, ja siguin escolars o federades. Entre les participants hi haurà Marina Fernández, gimnasta que s'entrena al CAR de Madrid. Enguany, la temàtica escollida per a les exhibicions és els anys 80. El responsable de la secció del club santcugatenc, Toni Molina, fa un balanç positiu de la temporada, just abans de celebrar l'acte de cloenda aquest diumenge.

Toni Molina

Ha sigut un any prou positiu. Hem aconseguit molts podis i molt importants tant a estètica com a rítmica. El conjunt sénior es retira.



Durant el transcurs del festival hi haurà una exhibició sopresa per a tots els presents. L'acte s'inicia aquest diumenge a partir de dos quarts d'onze del matí al pav 3 de la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.