El Rugby Sant Cugat vol fer bona la renda de l'anada i pujar a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Imatge de l'anada disputada a la Guinardera

Imatge de l'anada disputada a la Guinardera

El Club Rugby Sant Cugat visita aquest dissabte a un quart de sis de la tarda el Blusens Universidade de Vigo en el partit de tornada de l'eliminatòria d'ascens a Divisió d'Honor. Els de Jordi Justicia volen aprofitar la renda de 19 punts de l'anada i aconseguir així, per primera vegada a la seva història, l'ascens a la màxima categoria del rugbi estatal.

El partit contra el Blusens Universidade de Vigo és una final, un fet que no ha de ser nou per als de Jordi Justícia, que ja han disputat diversos partits d'aquesta trascendència aquesta temporada. El darrer de lliga contra el la Vila, el darrer de la fase de grups de l'ascens contra el Bera Bera, la final contra el FC Barcelona de la Divisió d'Honor B i l'anada contra el Vigo es poden considerar una final.

En el partit d'anada de diumenge passat a la Guinardera, tots dos equips van mostrar quines són les seves veritables armes per guanyar. Un Rugby Sant Cugat molt intens en zones defensives i sublim en l'execució de les seves virtuts, va poder frenar un Vigo desdibuixat en el primer temps, que va dur el partit en el segon al seu terreny posant èmfasi en el joc de davanteres, on són superiors.

En qualsevol cas, l'entrenador dels de Sant Cugat, Jordi Justícia, assegura que la fórmula passa per anar a per la victòria i no pensar en els punts de renda.

Jordi Justícia

Plantejo el partit com si fos un partit nou, que s'ha de jugar i s'ha de guanyar. Si el planteges a guanyar, no hem de pensar en els 19 punts.


A Vigo, els santcugatencs duen 19 punts d'avantatge, però faran bé de no refiar-se de l'equip de David Monreal, molt fort sobretot a la davantera. Com afirmava el tècnic dels gallecs al final del partit d'anada, el seu equip no va saber reaccionar a temps.

David Monreal

Esperàvem que el Sant Cugat fos així, a la segona part ha estat una mica tard per reaccionar.


Per al partit a As Lagoas, Jordi Justícia té les baixes segures de Gerard Mayol, Oriol Balcells i Axel Serrano, lesionats, i de Leo Paredes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.