El Vigo obté la permanència i deixa el Rugby Sant Cugat fora de Divisió d'Honor

El Rugby Sant Cugat es queda a les portes de Divisió d'Honor després de caure contra l'Universidade de Vigo (38-11) a la tornada de l'eliminatòria per l'ascens. Els santcugatencs van obtenir 19 punts de marge a l'anada però s'han vist clarament superats a la tornada, en un partit en què els de Jordi Justícia no han anotat cap punt a la segona meitat.

Durant la primera part els gallecs han aprofitat la seva bona davantera per fer fins a 18 punts als santcugatencs. Al minut 3 han fet la primera marca, que han retallat els de Jordi Justícia amb un cop de càstig situant el 5 a 3. Malgrat això els locals han seguit fent valer el seu pes ofensiu i han anat anotant marques, fins arribar a assolir un marge de set punts al descans amb el 18 a 11.

A la represa, el Vigo ha trobat encara més facilitats i ha donat la volta a l'eliminatòria. Els de Sant Cugat, de la seva banda, no han estat encertats en atac i han patit una forta davallada física. El Vigo ha anotat fins a 20 punts a la segona part, donant la volta al global de la sèrie a 20 minuts per a la conclusió del partit. Quan restaven quatre minuts per al final els locals han sentenciat la sèrie amb un darrer assaig i aconseguint així la permanència a Divisió d'Honor.

El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, reflecteix la tristesa pel resultat però afirma que el club arribarà a l'objectiu tard o d'hora.

Mauri Benito

Ens hem enfrontat a un equip molt seriós, i crec que és el camí. Han fet una temporada excel·lent. Tard o d'hora arribarem al destí final.

Els de Sant Cugat es tornen a quedar a les portes d'ascendir a la màxima categoria estatal del rugbi, però s'apropen una mica més al somni que a la temporada passada. Els santcugatencs disputaran el curs que ve el tercer any consecutiu a la Divisió d'Honor B.