El Rugby Sant Cugat vol assumir la gestió del bar de la Guinardera


  • Comparteix:

Entrada de la ZEM de la Guinardera / Font: Mialojamiento.es

Entrada de la ZEM de la Guinardera / Font: Mialojamiento.es

El president del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, espera gestionar el bar de la Guinardera i així ho ha fet saber a l'Ajuntament. Segons Benito, hi ha bona voluntat entre les dues parts i creu que ara és el moment que l'espai entri en funcionament perquè els clubs que utilitzen l'equipament necessiten aquest servei.

En el projecte original de la ZEM de la Guinardera s'ubicava un bar, però a dia d'avui no ha entrat en funcionament. Després de l'arribada de la secció d'atletisme del Muntanyenc i del Club de Futbol Valldoreix a l'equipament ja hi ha un nombre important de pares i esportistes que necessiten aquest servei segons el president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito.

Benito vol assumir la gestió del bar i creu que aquest espai potenciarà la vessant social de les entitats.

Mauri Benito

Ara és el moment adient i un servei que pot servir de punt de trobada per als pares.


Benito ja ha informat a l'Ajuntament i també als socis aprofitant l'assemblea celebrada fa una setmana. El president del Club de Rugby Sant Cugat va aprofitar l'acte per anunciar la creació d'un equip sènior femení amb 40 jugadores, la 3a edició del campus prevista per a l'estiu, l'aprovació del pressupost de la temporada anterior amb un superàvit de més de 2.200 euros i la de l'actual campanya amb una previsió de més de 191.000.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.