El Rugby Sant Cugat supera el BUC en el debut de Fede Louteiro

El Club Rugby Sant Cugat guanya el BUC (31-23) a la 4a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han fet una gran primera part, marxant al descans amb 23 punts de diferència, però a la segona s'han relaxat i han vist perillar el resultat amb un BUC molt intens que s'ha apropat en el marcador. Malgrat això, la victòria s'ha quedat a Sant Cugat en el primer partit de l'argentí Fede Louteiro.

El partit ha tingut dues cares ben diferents del conjunt santcugatenc. Un primer temps en què han passat per sobre del BUC deixant el partit vist per a sentència. Però el bon joc local ha donat pas a la relaxació i els visitants ho han aprofitat per anar retallant distàncies i arribar al descans 26 a 11 per sota en el marcador.

En el segon temps ha continuat la mateixa dinàmica de final de la primera part i el BUC a poc a poc ha anat posant la por al cos dels locals que veien com l'avantatge s'esvaïa i el conjunt barceloní tornava a tenir opcions de guanyar. Gairebé cap al final, els santcugatencs han reaccionat amb una marca que deixava la victòria a casa.

L'entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca que el més important del partit és la victòria del seu conjunt i que cal millorar certs aspectes del joc.

Leo Pereira

Hem fallat en moments del partit. El positiu és el resultat, però amb el desordre d'ells ens hem complicat i no hem sabut llegir bé el partit.

Les marques santcugatenques han estat d'Axel, Juan Sorrequieta, Marc i Pol Pla. L'argentí Fede Louteiro ha debutat i ha anotat tres transformacions.