El Rugby Sant Cugat no brilla tot i superar el Fénix de Saragossa


  • Comparteix:

Imatge del partit

Imatge del partit

El Club Rugby Sant Cugat supera el Fénix de Saragossa (26-7) a la 6a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs, amb molts canvis al 15 inicial, no han estat molt encertats tot i la victòria. No ha estat fins el segon temps quan han aconseguit agafar avantatge i marxar en el marcador.

El millor del partit entre santcugatencs i aragonesos ha estat la victòria del Rugby Sant Cugat amb bonus ofensiu. Cinc punts més que els permeten continuar a la part alta de la classificació, tot i que en aquest inici de temporada no estan desenvolupant un joc molt vistós. El primer temps no ha tingut un dominador clar, amb moltes imprecisions en els locals i un Fénix molt ben plantat en defensa i que ha mostrat més potencial del que diu la classificació. Els santcugatencs només han pogut anotar amb una marca de Vicent Bisciglia i la posterior transformació de Fede Louteiro. Amb 7 a 0 i molts dubtes en els locals s'ha arribat al descans.

En el segon temps, els santcugatencs han tancat el partit només sortint amb dues marques consecutives de de Juan Sorrequieta i Axel Serrano. Un avantatge que ha donat tranquil·litat als santcugatencs, però que no ha fet que milloressin el seu joc. Els aragonesos han intentat retallar distàncies i ho han aconseguit amb una marca, però de nou els santcugatencs han posat distància en el lluminós amb una marca de Pol Pla després d'una bona jugada d'Iñaki Berasategi.

Tot i la victòria, el tècnic del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia, reconeix que el seu equip no està fent bons partits en aquest inici de temporada.

Jordi Justícia

Aquesta setmana hem provat coses noves i s'han intentat però no ha sortit bé. A la primera part hem tingut moltes errades i poca contundència, i a la segona hem millorat l'actitud i així hem pogut guanyar.


Els santcugatencs són tercers amb 19 punts i la següent setmana visiten el líder, el la Vila alacantí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.