El Rugby Sant Cugat millora la imatge i passa per sobre de l'Hospitalet

El Club Rugby Sant Cugat guanya (45-3) contra el RC L'Hospitalet a la 8a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els de Leo Pereira han passat per sobre d'un Hospitalet que només ha aguantat el tipus en els primers minuts, veient-se superats posteriorment per un Rugby Sant Cugat molt intens.

Bon partit dels santcugatencs que aconsegueixen el millor resultat del que va de temporada amb un contundent marcador a favor i molt bones sensacions respecte a anteriors partits. El primer temps ha finalitzat 17 a 3 pels locals, tot i que els visitants s'han avançat amb un xut a pals. Però les marques de Pol Pla i Fede Louteiro han servit per donar la volta al marcador i anar per endavant durant tot el partit.

En el segon temps ha continuat el domini santcugatenc en el joc i amb el pas dels minuts s'ha fet més intens. Pau Rodríguez, Josep Raya, Marc Falcato i Juan Sorrequieta han fet la resta de marques del Rugby Sant Cugat en un partit en que ha destacat Fede Louteiro en el xut a pals transformant set de vuit intents.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca la millora en el joc en els darrers partits.

Leo Pereira

La victòria serveix per reafirmar el treball que estem fent. Ja la setmana passada vam fer un bon partit a la Vila, tot i perdre i avui hem pogut guanyar.

La victòria amb bonus deixa el Rugby Sant Cugat tercer amb 24 punts i la següent setmana els santcugatencs visiten l'Enginyers.