Un Rugby Sant Cugat amb baixes significatives visita un Enginyers en alça


  • Comparteix:

Aquesta jornada el CRSC jugarà de visitant

Aquesta jornada el CRSC jugarà de visitant

El Club Rubgy Sant Cugat visita aquest dissabte a les quatre de la tarda el Poble Nou Enginyers a la 9a jornada de Divisió d'Honor B. A la baixa ja coneguda de Gerard Mayol se suma la de l'altre capità Nico Gómez i el dubte de Marc Duran, fet que potses obliga els santcugatencs a convocar jugadors del segon equip davant un adversari que està un lloc per sota a la classificació, quart.

La visita a l'Enginyers es presenta complicada per les baixes dels dos capitans i pel bon inici de temporada del club barceloní. Després de la fusió del Poble Nou Enginyers i l'Associació de Rugby del Poble Nou l'equip ha millorat respecte a la temporada passada en què van patir per mantenir la categoria. Ara són quarts amb 20 punts, quatre menys que el Rugby Sant Cugat, que és tercer.

Alguns dels integrants de l'actual plantilla santcugatenca coneixen molt bé el Poble Nou Enginyers ja que la temporada passada jugaven en l'Associació de Rugby de Poble Nou. Es tracta del mateix entrenador, Leo Pereira i dels jugadors Vicent Bisciglia i Ghi-fe, a més de Dylan Morell, que encara no ha debutat amb el primer equip. Leo Pereira analitza el conjunt barceloní del qual destaca la qualitat de la seva joventut.

Leo Pereira

Són jugadors molt joves, però tres d'ells juguen amb l'estatal sub 21. L'any passat tenien professionals que enguany no tenen, han guanyat en el global de l'equip, però han perdut en individualitats.


El matx es disputa a les quatre de la tarda al Complex Esportiu Municipal de Can Felipa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.