Rugby Sant Cugat i Sitges s'enfronten en un duel entre iguals


  • Comparteix:

La plantilla femenina del Club Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

La plantilla femenina del Club Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat femení rep aquest diumenge a la una de la tarda un rival que duu una trajectòria quasi bé calcada a la de les santcugatenques aquesta temporada a Segona Catalana, el Sitges. Les vallesanes i les del Garraf han guanyat tots els partits que han disputat menys un, contra el totpoderós Esportiu Universitari/l'Hospitalet. Totes dues plantilles arriben amb aires renovats després d'haver descansat el cap de setmana passat.

Només l'Esportiu Universitari/l'Hospitalet, el contundent líder que ho ha guanyat tot amb els seus corresponents punts de bonus ofensiu, ha estat capaç de superar Rugby Sant Cugat i Sitges, que s'enfronten en un matx entre iguals. Les santcugatenques van tastar el poder del primer classificat la jornada passada amb un clar 39 a 0, mentre que les sitgetanes ho van fer al primer partit, amb un resultat menys impactant però igualment clar (27-0).

Juntament amb el Castelldefels, tots dos equips es troben amb tres victòries, si bé el Sitges ha estat capaç de treure tres punts de bonificació mentre que el Sant Cugat només n'ha tret un. Això els situa tercer i quart respectivament, posicions que poden variar després de la jornada d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.