Un gran Rugby Sant Cugat supera a domicili un rival directe


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Ferran de la Roza

Imatge d'arxiu / Foto: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat supera el Poble Nou Enginyers (10-38) a la 9a jornada de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs s'han sobreposat a les baixes i amb un gran treball dels davanters han aconseguit doblegar els barcelonins deixant-los enrere a la classificació.

El partit ha estat dominat des de l'inici pels santcugatencs que han portat el joc on ells volien, amb un treball fort de pressió dels davanters que han estat molt encertats tant en les melès com en les touches arribant al descans 3 a 26 a favor. En el segon temps ha continuat el domini santcugatenc que ha sabut mantenir la distància per acabar guanyant 10 a 38. L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca el bon joc de l'equip sobretot a la vessant ofensiva.

Leo Pereira

Ha funcionat molt bé la davantera i hem pogut jugar dinàmics en els tres quarts. Ha estat un partit molt complet i molt bo en linies generals.


La següent jornada els santcugatencs, que sumen 29 punts i són tercers, reben el RC Sitges situat a la part baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.