El Rugby Sant Cugat, amb la primera línia tocada, rep el RC Sitges


  • Comparteix:

Imatge d'aquest temporada / Foto Ferran de la Roza

Imatge d'aquest temporada / Foto Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat rep aquest dissabte a les quatre de la tarda la visita d'un RC Sitges que no ha passat per un bon moment en aquest inici de temporada. Els del Garraf, nouvinguts a la Divisió d'Honor B, sumen nou punts pels 29 dels santcugatencs, que recuperen el capità Gerard Mayol, però perden per uns mesos Nico Gómez, operat del menisc.

Després d'unes setmanes d'absència els santcugatencs recuperen un dels capitans i homes importants de l'equip, Gerard Mayol. Per contra, l'altre capità, Nico Gómez, continua de baixa i sembla que serà per temps després de passar pel quiròfan per solucionar els problemes de menisc. A més, Leo Pereira i Jordi Justícia tenen dos dels primeres línies titulars, Carles Bou i Jordi Segura amb problemes físics, que no els impediran estar contra el Sitges, però que limitaran el seu concurs amb l'equip. Amb aquests contratemps, el tàndem santcugatenc apostarà per la mateixa convocatòria que va superar l'Enginyers, a la qual se sumarà Jordi Martínez del segon equip.

Pel que fa al rival, tot i la seva mala classificació, el tècnic santcugatenc, Leo Pereira, creu que no serà fàcil i que tenen arguments per donar problemes al seu equip.

Leo Pereira

Hem de vigilar perquè han guanyat algun partit i això significa que tenen potencial. Nosaltres hem de fer la nostra feina l i tractar-los amb respecte.


El RC Sitges ha guanyat en el que va de temporada dos partits i és avantpenúltim a la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.