El Rugby Sant Cugat torna a guanyar a València en un partit gris


  • Comparteix:

Fede Louteiro ha estat un dels destacats del partit amb una marca i els xuts a pals

Fede Louteiro ha estat un dels destacats del partit amb una marca i els xuts a pals

El Club Rugby Sant Cugat s'estrena a la segona volta del grup B de Divisió d'Honor B amb un treballat triomf contra el Tecnidex València (20-25). Els santcugatencs es mantenen a dalt de la classificació i mantenen la ratxa de bons resultats.

El santcugatencs no han fet potser un dels millors partits de la temporada, però han aconseguit la victòria continuant així al capdavant de la classificació, posició que comparteix ara mateix amb el CAU València i la Vila. Un mal primer temps que ha finalitzat 8 a 10 per als de Leo Pereira que han donat la volta a la marca inicial dels valencians amb una d'Iñaki Berasategi. En el segon temps els santcugatencs han millorat en intensitat i han començat a manar en un matx que mai no han tingut del tot sota control. Els xuts de Fede Louteiro i una marca del mateix jugador han donat la victòria final al Rugby Sant Cugat.

El tècnic de Club Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, destaca el bon resultat en un partit dolent dels seus homes.

Leo Pereira

Ells han estat ficats tota l'estona en el partit, amb molta potència a davant. No hem estat bé, però el més important és que hem guanyat.


La següent setmana els santcugatencs tenen descans i ja no jugaran en partit de Divisió d'Honor fins després de l'aturada nadalenques, quan rebran a Les Abelles.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.