La Melé del Rugby Sant Cugat per a 'La Marató' reuneix 901 participants


  • Comparteix:

La Melé per a 'La Marató de TV3' organitzada pel Club Rugby Sant Cugat ha reunit 901 participants a la muralla del Monestir i no ha pogut superar el rècord guiness que té Madrid amb 1.088. L'entitat santcugatenca ha recaptat 2.965 euros per a les malalties del cor.

A dos quarts d'una del migdia, el carrer de la Torre ha format una melé amb 901 persones amb samarretes blaves i blanques simbolitzant els colors que llueix el Club Rugby Sant Cugat organitzador d'aquesta iniciativa solidària. El president de l'entitat, Mauri Benito, destaca el bon treball d'equip que han fet tots els participants.

Mauri Benito

La melé simbolitza la unió entre totes les persones.


Els integrants d'aquesta melé han coincidit a destacar la bona iniciativa del club santcugatenc i una manera d'unir el teixit associatiu santcugatenc.

Participants

El bon rotllo és la base de tot. / Una manera de veure com dos grups s'uneixen per una bona causa.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, també ha format part d'aquesta melé i ha destacat la col·laboració de tots els participants.

Mercè Conesa

És un dia de gestos i de símbols per a moltes persones.


Ha estat una melé formada per tres files on tots els integrants es recolzaven contra les espatlles dels que tenien davant seu. Es tracta d'una jugada molt comuna en el rugbi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.