Sorrequieta no continua en un Rugby Sant Cugat amb més baixes


  • Comparteix:

Juan Sorrequieta en una imatge de partit / Foto: Ferran de la Roza

Juan Sorrequieta en una imatge de partit / Foto: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat tindrà fins a quatre baixes significatives en els primers partits del 2015. El argentins Fede Louteiro i Rodrigo Pérez no competiran fins a finals de febrer per temes laborals, Juan Sorrequieta deixa l'equip per motius personals i Pau Rodriguez no podrà jugar per lesió.

Arriben els primers contratemps per al conjunt de Leo Pereira i Jordi Justícia. A la baixa per lesió de Nico Gómez, se suma una altra, la de Pau Rodríguez. Però no seran les úniques absències a l'equip santcugatenc, ja que per motius de regularització de papers, Fede Louteiro, un dels fitxatges estrella d'enguany, no tornarà de l'Argentina fins a finals de febrer. En la mateixa situació es troba Rodrigo Pérez, que estarà fora dos mesos per motius laborals.

Potser la baixa més significativa, perquè és definitiva i pel seu pes en el joc ofensiu de l'equip, és Juan Sorrequieta, qui deixa la disciplina santcugatenca per motius personals. Unes baixes que condicionaran el joc dels santcugatencs i que farà que hagin de provar nous sistemes, tal com comenta el tècnic Leo Pereira.

Leo Pereira

Replantejarem l'equip i farem que alguns jugadors del planter pugin amb el primer equip. No és una situació alarmant, però haurem de fer canvis en un equip que es basava en la tècnica d'alguns jugadors.


Pereira cobrirà les baixes amb els jugadors disponibles de la plantilla i amb jugadors del B i del juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.