El Rugby Sant Cugat supera un les Abelles molt combatiu

El Club Rugby Sant Cugat guanya amb dificultats (32 - 21) a les Abelles en la 14a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els locals han acusat les nombroses baixes i la falta de ritme d'alguns dels jugadors, però finalment han pogut superar un conjunt valencià, que tot i estar a la part baixa de la taula, ha donat problemes als santcugatencs.

Leo Pereira i Jordi Justícia han donat minuts a jugadors menys habituals, ja que d'altres com Iñaki Berasategui, Pau Rodríguez, Fede Louteiro, Rodrigo Pérez han estat baixa per diversos motius. A més calia sumar la baixa definitiva d'un dels puntals de l'equip, l'argentí Juan Sorrequeita. Amb aquest panorama, el conjunt santcugatenc ha sabut tirar el partit endavant davant un les Abelles molt combatiu, que ha estat ficat en el matx fins el final.

El primer temps ha estat molt igualat i ha acabat 15 a 14 a favor dels locals, fruit de les marques de Bruno Granell i Pol Pla i els xuts de Pol Pérez. Però els visitants no s'han vingut a baix en cap moment i en algunes fases del partit han anat per endavant. En el segon temps ha estat quan el conjunt santcugatenc ha passat a dominar més i ha pogut distanciar-se en els darrers minuts fins el 32 a 21 final.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, està satisfet de tenir un planter ampli i que tots els jugadors donin la cara quan es necessita.

Leo Pereira

Sempre he comptat amb tots, i has d'escollir. Els que han jugat avui ho han fet bé, tot i que potser els falta el ritme de joc de la categoria.

La victòria amb bonus dona cinc punts als santcugatencs que se situen segons amb 48. En el partit contra les Abelles ha debutat Dylan Morell.