Un Rugby Sant Cugat reforçat de moral visita el cuer, el BUC


  • Comparteix:

Imatge de l'anada / Foto: Ferran de la Roza

Imatge de l'anada / Foto: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat visita el BUC aquest dissabte a les sis de la tarda a la 15a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs, que podran comptar ja amb el primera línia Gabriel Pugliese, van patir a l'anada per superar un BUC que és cuer amb només una victòria.

Els santcugatencs van passar la primera prova de foc davant les nombroses baixes superant les Abelles en un matx en què els menys habituals van fer una passa endavant agafant més protagonisme. Dylan Morel, Carlos Tarraguel o Abraham Velásquez, que fins el moment no gaudien de molts minuts van ser alguns dels que van aprofitar l'oportunitat i van sumar en benefici de l'equip. Ara contra el cuer, el BUC, els mateixos tenen l'oportunitat d'afiançar-se i demostrar que poden tenir pes en el conjunt santcugatenc. Davant tindran un BUC que no aixeca cap i mira des de baix de la classificació amb tan sols nou punts i una única victòria davant el Poble Nou Enginyers.

El partit podria suposar la tornada als terrenys de joc amb el primer equip de Gabriel Pugliese, que va penjar les botes la temporada passada i que torna per donar un cop de mà a l'equip amb la seva experiència. Pugliese es veu amb ganes i força per aquest nou repte.

Gabriel Pugliese

Em noto bastant bé, em falta però una mica d'entrar en la dinàmica de l'equip però m'he sentit bastant bé.


En el capítol de lesions, els santcugatencs segueixen sense sort i Leo Pereira continua acumulant baixes. A les ja conegudes d'Iñaki Berasategi, Nico Gómez i Pau Rodríguez, que s'ha confirmat que estarà un mínim d'un mes allunyat dels terrenys de joc, s'hi suma la d'Íñigo Cucurull, un altre dels homes importants que dimarts va caure lesionat i que estarà tres setmanes de baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.