El Rugby Sant Cugat supera l'Enginyers després d'un mal primer temps


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat guanya el Barcelona Enginyers (41-17) a l'avantpenúltima jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han fet un mal primer temps i han marxat per sota en el marcador, però en el segon han millorat el seu joc i s'han acabant imposant en un mal partit en el que sumen bonus ofensiu i se situen colíders amb 72 punts superant el la Vila.

Al primer temps els santcugatencs no han pogut amb els barcelonins que trencaven una i altra vegada els intents de progresió dels santcugatencs. S'han avançat els visitants amb un xut a pals al que ha respost Iñaki Berasategi amb un altre. Però els locals no s'han trobat còmodes en cap moment, amb moltes pilotes perdudes i amb dificultats per aturar les curses del Barcelona Enginyers, que ha marxat al descans amb 10 a 17 d'avantatge, fruit de dues marques més. Pels santcugatencs Jordi Segura també ha anotat una marca.

En el segon temps però, els locals han millorat la seva imatge, tot i que han continuat les imprecisions. Com sempre han aprofitat la seva major fortalesa física per donar la volta al marcador amb tres marques d'un rapidíssim Vicent Bisciglia i dues més d'atac. Al final victòria amb bonus i els santcugatencs que superen el la Vila i se situen colíders empatats a 72 punts amb el CAU València que ha guanyat (8-27) davant el Tecnidex, però sense bonus ofensiu.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, creu que partits així són complicats de tirar endavant.

Leo Pereira

Ha estat un partit complicat perquè jugar contra equips així a vegades costa pel tema motivacional.


La setmana vinent els santcugatencs visiten el RC Sitges, un equip molt perillós com a local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.