El CR Sant Cugat, principal favorit per accedir als play-off juntament amb La Vila


  • Comparteix:

Partit entre el CRSC i el la Vila, dos dels candidats amb més opcions

Partit entre el CRSC i el la Vila, dos dels candidats amb més opcions

Rugby Sant Cugat, CR La Vila i CAU València es juguen aquest cap de setmana, en l'última jornada de lliga, dues places per disputar els play-off d'ascens a la Divisió d'Honor. Tant el tècnic local, Leo Pereira, com Hernan Quirelli, entrenador del La Vila, coincideixen a assenyalar santcugatencs i vilers, per aquest ordre, com a principials favorits. En canvi, el tècnic del CAU i rival dels santcugatens aquest dissabte, Pedro de Matías, aposta perquè el seu equip doni la sorpresa a la Guinardera.

Més emoció no se li pot demanar a l'última jornada de la fase regular del grup B de Divisió d'Honor B, que a més ofereix un enfrontament directe entre dos dels candidats, el CR Sant Cugat i CAU València, mentre que el CR La Vila vistitarà Les Abelles. En principi, qui compta amb més factors al seu favor és l'equip de Leo Pereira, que comanda la classificació amb 77 punts, cinc més que el La Vila i CAU ,que en sumen 72. Per aquest i altres motius, Pereira té clar que el seu equip s'ha de classificar primer de grup i segon l'equip viler.

Leo Pereira

La Vila és superior a Les Abelles i crec que amb 2 punts estaran en segona posició. Nosaltres tenim molts elements al nostre favor. Jo tinc confiança en els meus jugadors.


Amb només un punt, és a dir, una derrota per set o menys punts de diferència, el conjunt santcugatenc tindria més que suficient per assegurar-se el primer lloc i el bitllet per jugar el play-off. Però Pereira afirma que l'equip sortirà a guanyar i a donar un cop d'autoritat a la lliga abans d'arribar als play-off.

Però el tècnic del CAU no ho té tan clar. Segons Pedro de Matías, els tres equips tenen opcions i no descarta que el seu conjunt guanyi i a més ho faci amb bonus ofensiu, el que significaria cinc punts, els mateixos que ara li treu d'avantatge el Sant Cugat.

Pedro de Matías

Els candidats són els tres equips. Però crec que el CAU pot aconseguir els 5 punts i La Vila guanyar o perdre. No em decideixo per cap equip. Confio que fem un bon partit i ens puguem classificar.


L'últim candidat, no per opcions, és el CR La Vila, que, amb els mateixos punts que el CAU, té un compromís aparentment més assequible al camp de Les Abelles. El seu tècnic, Hernan Quirelli, apunta al CR Sant Cugat i al seu equip com a favorits.

Hernan Quirelli

Sant Cugat amb un punt ja estaria classificat. Nosaltres depenem de nosaltres mateixos i qui ho té més complicat és el CAU, que hauria de guanyar amb bonus.


Les apostes ja estan servides però no serà fins aquest cap de setmana quan es definiran els dos equips que lluitaran per pujar a la màxima categoria del rugbi estatal.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.