El Rugby Sant Cugat guanya a Sevilla i ja és a la final de la Fase d'Ascens


  • Comparteix:

El Rugbi Sant Cugat jugarà la segona final de Fase d'Ascens consecutiva

El Rugbi Sant Cugat jugarà la segona final de Fase d'Ascens consecutiva

El Club Rugby Sant Cugat disputarà la final de la Fase d'Ascens a Divisió d'Honor després de batre (0-22) el Ciencias Sevilla a la penúltima jornada de la lligueta. Els de Leo Pereira han anotat quatre marques, una de Pierre, una de Gerry i dues de Fede per endur-se la victòria davant els andalusos. Un partit que ha finalitzat 15 minus abans perquè l'àrbitre ha decretat antijoc per l'agressivitat dels locals. El rival a la final serà l'Alcobendas, campió de l'altre grup, a partit únic en una seu encara per determinar.

El Rugby Sant Cugat ha demostrat el seu potencial i s'ha imposat amb molta autoritat al Ciencias Sevilla, principal rival del grup. Els santcugatencs han dominat tot el partit i s'han avançat al tram final del matx mitjançant Pierre (0-7). A la represa més intensitat dels santcugatencs que han trencat el matx situant el 0 a 22. Després d'aquest contundent resultat, els andalusos s'han comportat de manera agressiva i l'àrbitre ha decidit xiular el final quan faltaven 15 minuts per acabar el partit.

L'entrenador, Leo Pereira, lloa l'actitud i el treball dels seus jugadors.

Leo Pereira

L'alegria és total per la feina dels jugadors. Ara toca guanyar la final.


El Rugby Sant Cugat tancarà la fase de grups rebent el Durango diumenge a les dotze del migdia a la Guinardera. Pereira ha avançat que utilitzarà jugadors que fins al moment han disputat pocs minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.