El CRSC perd l'anada amb el Barça però manté les opcions d'ascens


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat perd (13-17) davant el FC Barcelona en el partit d'anada de l'eliminatòria d'ascens a Divisió d'Honor. Un resultat que deixa l'eliminatòria oberta per una tornada en què els santcugatencs hauran de millorar en algunes facetes del joc tot i haver completat un bon partit contra els blaugranes.

Malgrat el resultat advers, sobre el camp s'ha vist dos equips molt igualats i un marcador que deixa amb vida al Rugby Sant Cugat per a la tornada. En el primer temps els blaugranes han estat més efectius i han marxat amb un 0 a 10 que no feia justícia al que s'havia vist. Els santcugatencs han tingut opcions de marca en el primer temps, però algunes imprecisions en els metres finals ho han impedit.

En el segon temps, Iñaki Berasategi ha transformat un drop i una marca de Josep Raya amb la transformació de Louteiro ha empatat el partit. Però els blaugranes han fet una nova marca que els tornava a donar avantatge. A partir d'aquest moment els santcugatencs han passat a dominar el partit buscant retallar distàncies. Un cop de càstig de Louteiro ha retallat més distàncies i el Rugby Sant Cugat s'ha quedat a una marca de la remuntada, caient per quatre punts, però amb totes les opcions intactes per a la tornada.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, creu que tindran opcions a la tornada.

Leo Pereira

Hem comès alguns errors en la presa de decisions, però estem vius i tenim opcions de guanyar allà.


El partit de tornada serà dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a la Taxonera de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.