El Rugby Sant Cugat perd davant el Barça i no puja a la Divisió d'Honor

El Club Rugby Sant Cugat perd (22-13) davant el Barça i es queda a les portes de pujar a Divisió d'Honor, màxima categoria estatal. Els santcugatencs havien de remuntar quatre punts de desavantatge i han tingut molts minuts el partit a les seves mans, però alguns errors han permès al Barça aconseguir algunes marques que han fet impossible la remuntada d'un Rugby Sant Cugat que es queda per segon any consecutiu a un pas de l'ascens.

La clau del partit ha estat al darrer minut del primer temps quan, amb el marcador 5 a 3 pel Barça, Fede Louteiro ha enviat un cop de càstig al pal i a la jugada següent el Barça ha anotat una marca i transformació que ha deixat el marcador 12 a 3. S'ha passat d'un possible 5 a 6 a un avantatge de més nou punts pels blaugranes. Tot i la marca inicial del Barça, els santcugatencs han fet un gran primer temps i han tingut gran part del temps els locals ficats en el seu camp. Pol Pla ha estat a punt d'aconseguir una marca i Fede Louteiro ha tingut opcions amb els xuts a pals, però la falta d'encert no ha permès traduïr el domini en el marcador.

En el segon temps, el partit s'ha iniciat amb una marca del Barça que ha posat més terra de per mig pels locals. Els santcugatencs no han baixat els braços i una bola interceptada per Bruno Granell ha acabat amb una marca que donava peu a l'esperança. Els santcugatencs ho han intentat però el Barça ha trencat el ritme del partit i amb el pas dels minuts l'empresa de la remuntada cada cop ha estat més complicada, fins a la xiulada final de l'àrbitre que donava la permanència als blaugranes.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, creu que l'equip tornarà a lluitar la temporada que ve per pujar, sent de nou una de les referències de la categoria.

Leo Pereira

Hem de tornar a ser l'equip de referència la temporada que ve i el club es mereix estar a la Divisió d'Honor.

Ara toca aixecar-se i començar a preparar la següent temporada en què els santcugatencs intentaran de nou pujar a la màxima categoria del rugbi estatal.