Les lesions d'Halcón i d'Smith minven el potencial del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Tim Smith en acció a Nova Zelanda / Font: Chris Ellis

Tim Smith en acció a Nova Zelanda / Font: Chris Ellis

El Club Rugby Sant Cugat ha patit les lesions de dues de les noves incorporacions, Tim Smith i Álvaro Halcón, en les tres primeres jornades de competició. Smith s'ha trencat el menisc i haurà d'estar quatre mesos fora dels terrenys de joc mentre que Halcón s'ha fracturat la mà i el temps de recuperació serà de dos mesos. L'entrenador, Leo Pereira, destaca que aquestes dues baixes fan que la qualitat de l'equip minvi, però l'objectiu continua sent l'ascens a Divisió d'Honor.

El Club Rugby Sant Cugat lidera el grup B de la Divisió d'Honor B amb ple de victòries amb tres triomfs en tres jornades. L'aspecte negatiu és la lesió de dos jugadors clau a l'esquema del tècnic, Leo Pereira. El neozelandès Tim Smith es va lesionar a la primera jornada de lliga al camp dels Enginyers. Smith havia de ser el substitut de Bruno Granell que marxava al Barça a final de temporada. Va ser el primer contratemps per a Leo Pereira amb quatre mesos d'absència.

El segon contratemps ha arribat aquest diumenge al camp del BUC amb la lesió d'Álvaro Halcón, que estarà dos mesos de baixa.

L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, lamenta les baixes, però creu que l'objectiu de l'ascens no s'ha de canviar per les lesions.

Leo Pereira

L'objectiu de l'ascens és objectiu de club i d'equip i no es canvia.


Els santcugatencs descansen aquesta jornada i tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran l'Hospitalet a la ZEM de la Guinardera.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.