El Rugby Sant Cugat femení espera aprendre dels errors i sumar el primer triomf a la Copa Catalana


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Jaume Andreu

Imatge d'arxiu / Font: Jaume Andreu

El Club Rugby Sant Cugat femení espera sumar el primer triomf de la temporada durant el segon tram de curs, en què l'equip santcugatenc competirà al Grup Primer de la Copa Catalana a partir d'aquest dissabte. Les santcugatenques, que han mantingut el bloc quasi intacte respecte l'any passat, han caigut en els sis enfrontaments de la primera fase, tot i que algunes d'aquestes derrotes han arribat de manera ajustada. Algunes baixes clau han fet minvar el potencial de l'equip.

La tasca del Rugby Sant Cugat en la formació d'una estructura sòlida pel que fa a la branca femenina segueix endavant tot i les dificultats, com les lesions en algunes posicions clau i el fet que la manca de competitivitat en moments determinants hagi deixat el sènior sense cap triomf durant la fase de Campionat de Catalunya. En aquest grup primer, l'INEF Barcelona i el GEiEG han acabat en les dues primeres posicions i s'han classificat per a la Divisió d'Honor, màxima categoria estatal.

En aquesta segona fase, denominada Copa Catalana, l'objectiu de les de Sant Cugat és haver après de la gestió de situacions importants dels partits i acabar a mitja taula, fita que segons el seu entrenador, Pol Gómez, és factible per a les seves jugadores.

Pol Gómez

Esperem que amb l'experiència dels primers mesos no els vingui de nou algunes situacions, i puguin endur-se algun partit, que ho poden fer.


El primer partit de l'any i d'aquesta segona fase serà dissabte a les cinc de la tarda davant la Santboiana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.