El Rugby Sant Cugat no es refia de la Santboiana B en el primer partit de l'any


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat persegueix el La Vila a la taula classificatòria

El Rugby Sant Cugat persegueix el La Vila a la taula classificatòria

El Rugby Sant Cugat avisa del perill de la Santboiana B, equip que visita la ZEM de la Guinardera aquest dissabte a les quatre de la tarda en partit corresponent a la 13a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs encaren el segon tram de la fase prèvia amb l'objectiu intacte: accedir a la fase d'ascens a la màxima categoria del rugbi estatal, la Divisió d'Honor. Tot plegat, amb la plantilla pendent de l'arribada dels fitxatges del mercat d'hivern.

Les incorporacions de Cruze Len Joseph, Agustín Baso i Daniele poden dur el nivell de la plantilla al següent nivell. Ara bé, fins que això succeeixi encara hauran de passar algunes jornades. Cruze i Danielle debutaran a finals de mes, mentre que Baso ja ha fet algunes sessions amb l'equip, però també trigrarà algunes jornades a competir en partit oficial.

Un potencial que ha d'ajudar l'equip a retallar distàncies amb el líder, el La Vila, que és a hores d'ara a dos punts. La jornada que inaugura l'any duu la Santboiana B a la Guinardera, un equip del qual el tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, no es refia, apel·lant a la irregularitat inherent en un filial, que tant bon punt pot comportar-se com un equip dèbil com pot fer-ho com un rival contundent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.