El Club Rugby Sant Cugat no es refia d'un BUC Barcelona amb ofici


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Rugby Sant Cugat vol evitar ensurts i per això no es refia del BUC Barcelona, equip que visita la Guinardera aquest dissabte a les quatre de la tarda. El partit, de la 14a jornada del grup B de Divisió d'Honor B, obligarà els santcugatencs a mantenir la pilota i a generar joc davant un conjunt que aposta per destruir-lo. Leo Pereira segueix esperant les tres incorporacions d'hivern, que podrien debutar aviat.

La treballada victòria de la setmana passada davant la Santboiana B va tornar a ensenyar al Rugby Sant Cugat que cada rival pot posar en seriosos problemes les seves opcions de triomf i de classificar-se per a la promoció d'ascens, el gran objectiu dels de Pereira aquest curs. En aquest sentit, la farragosa proposta del BUC pot suposar un nou i dur obstacle per als de Sant Cugat, que s'hauran d'habituar a un partit travat i farcit d'interrupcions.

Per tot plegat, el tècnic dels blau-i-blancs recorda el perill que poden generar els visitants si no es manté la possessió de la pilota.

Leo Pereira

Si no tenim un dia bo en l'obtenció de la pilota i en mantenir-la, és un equip que et pot complicar molt. Treballa bé en defensa.


Pel que fa als fitxatges, el neozelandès Cruze Len Joseph ha aterrat aquest mateix divendres i podria disputar alguns minuts amb el segon equip aquest cap de setmana. L'argentí Agustín Baso segueix completant sessions amb els santcugatencs però ha d'acabar de tancar el procés de recuperació d'una lesió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.