El Rubgy Sant Cugat fa la feina i guanya còmodament el BUC


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat guanya (31-13) el BUC a la 14a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han fet un partit molt seriós i han aconseguit el triomf amb bonus a l'espera del resultat entre CAU València i la Vila que els pot apropar al liderat.

Pel resultat del partit, pot haver semblat fàcil per als santcugatencs, però no ha estat així. Els de Leo Pereira i Jordi Justícia han estat molt concentrats i no han donat opció als rivals en cap moment, amb un joc molt pràctic i un Iñaki Berasategi molt segur en el xut a pals. El primer temps ha finalitzat amb avantatge 14-6 per als santcugatencs amb marques de Lucas Roagna i Tomás Gruden, mentre que per als visitants ha anotat Kovalenko, amb un xut a pals, i un drop de Sergi Coma .

En el segon temps, els santcugatencs han sentenciat amb dues marques més de Perico i Fede Louteiro, fet que ha permès arribar al punt de bonus, mentre que els barcelonins han intentat retallar distàncies amb una marca de Facundo Paz i la posterior transformació de Kovalenko, insuficient per doblegar un bon Rugby Sant Cugat.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, creu que els seus jugadors han fet un partit molt seriós i han controlat totes les fases del joc.

Leo Pereira

Hem controlat bé el partit en totes les facetes. Ells venien a endur-se el triomf i crec que hem estat molt bé i disciplinats.


La victòria deixa els santcugatencs segons a tres punts de la Vila en espera del resultat del seu partit contra el CAU València, tercers. La setmana que ve visiten el RC l'Hospitalet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.