El 2n Torneig Escola Club Rugby Sant Cugat amplia participants i ambicions


  • Comparteix:

Albert Casorran, Eloi Rovira i Emilio Gutiérrez

Albert Casorran, Eloi Rovira i Emilio Gutiérrez

El 2n Torneig Escola Club Rugby Sant Cugat amplia a vuit els clubs participants i a dos els dies de competició. El torneig es disputarà a la ZEM de la Guinardera entre el 27 i el 28 de febrer i reunirà prop de 600 jugadors entre categories sub 6, que és la novetat d'enguany, sub 8, sub 10 i sub 12. Tot plegat, amb una vocació de creixement d'una competició que aplega els principals planters del rugbi estatal.

La Santboiana, el Sitges, el Castelldefels, el FC Barcelona, el CAU i el Tecnidex valencians, el Fènix de Saragossa i el mateix Club Rugby Sant Cugat formen part d'un prestigiós cartell en què enguany també hi ha lloc per a la categoria sub 6, una edat en què es duran a terme partits de caire no competitiu. L'augment de la capacitat organitzativa i de patrocinadors ha permès aquest creixement i ampliar a dos els dies de torneig.

Hi haurà una implicació transversal de totes les vessants del club: pares i mares, jugadors, entrenadors i aficionats. El coordinador de l'Escola del Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ha lloat aquest treball durant la presentació del campionat, que s'ha fet aquest dijous a l'ajuntament.

Albert Casorrán

Les comissions han estat imprescindibles. S'han organitzat ells de forma autònoma i això ens ha permès arribar molt més lluny del que podíem esperar.


El vicepresident econòmic de l'entitat, Emilio Gutiérrez, ha assegurat que la intenció passa perquè el torneig no suposi cap despesa per al club i que es financi a ell mateix. A la presentació, també hi ha assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, que ha felicitat al Rugby Sant Cugat la tasca de situar la ciutat en el mapa esportiu estatal.

Eloi Rovira

Tot el que és esport i infants té molt d'èxit. A més, agraeixo que situeu una vegada més Sant Cugat en el mapa.


Els partits donaran el tret de sortida a dos quarts de dotze del matí de dissabte i a les nou de diumenge. Una de les principals diferències respecte el campionat de l'any passat és la disputa de la categoria sub 14, que s'ha hagut de traslladar en format de macrotrobada a Sant Boi per qüestions de disponibilitat d'instal·lacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.