El Club Rugby Sant Cugat es desfà del Sitges i es classifica per a la fase d'ascens


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat ha sumat un nou triomf a Sitges / Font: Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat ha sumat un nou triomf a Sitges / Font: Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat es desfà de manera contundent del Sitges (7-59) a la 19a jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els de Leo Pereira han signat un partit brillant on han obtingut bonus ofensiu, sobretot en el segon temps quan s'ha evidenciat la davallada física dels locals. Els santcugatencs s'asseguren així l'accés a la fase d'ascens a Divisió d'Honor.

El primer temps ha evidenciat la superioritat dels santcugatencs, però el Stiges ha sabut defensar-se amb un nivell de competició molt alt. Els blau-i-negres han estat intermitents, tot i que han sabut imposar-se als rivals, però les imprecisions han impedit un resultat més contundent. S'ha arribat al segon temps amb un 0 a 12.

Després del descans, els santcugatencs han matingut el mateix nivell d'intensitat mentre que el Sitges ha acusat el cansament. La davallada física del conjunt sitgetà ha propiciat el domini total dels de Sant Cugat. Amb el partit trencat i el vent bufant de cua, el quadre de Leo Pereira ha estat un malson per a un Sitges que ha vist impotent com el SantCu, marca rere marca, s'enduia la victòria amb unes xifres d'escàndol, 7 a 59.

El tècnic de l'equip santcugatenc, Leo Pereira, es mostra molt satisfet amb el paper dels seus jugadors davant el Sitges.

Leo Pereira

Hem demostrat ser un equip de la part alta de la classificació, tant a nivell de resultat com de joc.


D'aquí a dues setmanes, el Club Rugby Sant Cugat rebrà la visita del Fènix, el novè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.