Ajornat el Torneig Internacional d'Escoles de Rugbi, que apunta ara al setembre


  • Comparteix:

Imatge de l'escola del Club Rugby Sant Cugat

Imatge de l'escola del Club Rugby Sant Cugat

L'empresa 2Hooker i el Club Rugby Sant Cugat ajornen la 1a edició del Torneig Internacional Escoles de Rugbi (TIER) que s'havia de disputar divendres de la setmana vinent a la ZEM de la Guinardera. L'absència a última hora de dos equips estrangers que aportaven 400 participants ha obligat l'organització a prendre la decisió. El torneig esperava reunir 1.500 jugadors i jugadores. Setembre es perfila com la data en què es disputarà la cita.

La decisió d'ajornar el torneig s'ha pres a tres bandes entre l'empresa 2Hooker, el Rugby Sant Cugat i l'Ajuntament. La competició estava tancada amb equips d'Itàlia, Anglaterra, Portugal i França. La competició, des de categoria sub 8 fins a sub 18, s'havia de disputar entre divendres i diumenge de la setmana vinent.

L'organitzador del torneig, Mario Copetti, avança que d'aquí a dues setmanes es reuniran amb l'Ajuntament i el Rugby Sant Cugat per buscar una nova data. Copetti creu que el torneig té molts números de disputar-se al setembre.

Mario Copetti

Setembre és un mes ideal perquè hi ha molt poca activitat de rugbi escolar.


Copetti espera que d'aquí a 15 dies es pugui anunciar la nova data del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.