El Club Rugby Sant Cugat arriba a la fase decisiva de la temporada en el millor estat físic


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat, en una imatge de la primera volta

El Rugby Sant Cugat, en una imatge de la primera volta

El Club Rugby Sant Cugat arriba al tram decisiu de la temporada en el millor estat físic del curs, amb només dos lesionats, Lucas Roagna i Pol Pérez, i amb els dos jugadors neozelandesos recuperats, Tim Smith i Cruze Len Joseph. Tot plegat, quan falten dues jornades per al final de la fase regular del grup B de Divisió d'Honor B, dos partits clau que definiran quin és el rival dels de Leo Pereira als quarts de final del play-off d'ascens.

Després d'una nova temporada farcida de problemes físics, lesions i sancions, situacions que han fet minvar el rendiment del Rugby Sant Cugat, els de Pereira aterren als partits decisius en el moment més dolç. Andrés Rangel i Tomas Gruden ja han complert el període de targetes i arriben nets en aquest sentit, mentre que l'únic lesionat amb certa gravetat és Lucas Roagna, que en té per quatre setmanes després de trencar-se el nas.

Pol Pérez ja quasi bé s'ha recuperat del trencament fibril·lar que va patir, i les proves determinaran si arriba per als dos partits que resten de la fase regular o es posarà a les ordres de Pereira en el play-off. El tècnic argentí del Rugby Sant Cugat es mostra satisfet per gaudir d'aquestes circumstàncies.

Leo Pereira

Per a mi la part més important quan és una temporada tan llarga és aquesta, arribar al moment més important en el millor moment possible.


Pereira, a més, recorda de la importància d'aquests dos darrers enfrontaments al camp del Tecnidex i a casa contra el CAU València. Dues cites en què no només han de certificar la segona plaça sinó provar de sumar els màxims punts de bonus per arribar a ser el millor segon classificat dels tres grups de la Divisió d'Honor B i tenir un rival més assequible en la primera eliminatòria per ascendir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.