El Rugby Sant Cugat es desfà del CAU València i disputarà els quarts de final contra el Liceo Francés

El Club Rugby Sant Cugat es desfà del CAU València (17-14) a la última jornada del grup B de Divisió d'Honor B, tanca la fase regular com a segon millor i s'enfrontarà al Liceo Francés als quarts de final del play-off per ascendir. Els de Leo Pereira han suat de valent per endur-se el triomf davant un CAU València que ha posat les coses molt difícils.

El partit ha començat amb dos equips molt igualats. No ha estat fins al minut 25 quan el local Carles Trenzano ha fet la primera marca del partit. El conjunt valencià, però, no ha abaixat els braços i ha retallat distàncies amb un cop de càstig. A la recta final de la primera meitat, els santcugatencs han posat el peu a l'accelerador i han eixamplat el resultat amb una marca i un xut a pals, fet que ha col·locat un 12-6 al marcador abans del descans.

A la represa, el CAU València ha posat una marxa més i ha acorralat l'equip de Leo Pereira, que ha vist com al minut 43 li feien la primera marca, obra de Pablo Serrano. La diferència a favor dels santcugatencs ha durat poc, perquè l'equip visitant ha tornat a aprofitar un cop de càstig per avançar-se en el marcador al minut 58. Quan semblava que els santcugatencs no podrien reaccionar, a quatre minuts pel final, Cruze Len Joseph ha culminat un frenètic contracop amb una marca que ha donat la victòria als de Leo Pereira.

Els santcugatencs tanquen amb aquest resultat la fase regular en segona posició per darrere del La Vila. D'aquí a dues setmanes juguen l'anada dels quarts de final de la promoció d'ascens al camp del Liceo Francés.