Trenzano: 'El nou sistema de joc del Rugby Sant Cugat permetrà créixer als jugadors'


  • Comparteix:

Arturo Trenzano vol potenciar el creixement del seu equip

Arturo Trenzano vol potenciar el creixement del seu equip

El nou entrenador del Club Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, ha destacat que el nou sistema de joc de l'equip potenciarà el desenvolupament dels jugadors i no el rendiment immediat a curt termini. Trenzano ha construït un equip basat en el planter i descarta marcar-se cap objectiu concret en aquest inici de temporada.

El Rugby Sant Cugat ha tancat la pretemporada amb derrota (14-54) davant la Santboiana de la Divisió d'Honor aquest cap de setmana. Els blau-i-negres han afrontat el darrer amistós davant un dels equips històrics del rugbi estatal. El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, destaca que el jugador ha de gaudir del joc i créixer individualment i col·lectivament.

Arturo Trenzano

L'objectiu és que el jugador creixi amb un joc dinàmic.


Els blau-i-negres comencen el camí a la Divisió d'Honor B davant el Tecnidex València aquest dissabte a les quatre de la tarda a la ZEM de la Guinardera



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.