El Club Rugby Sant Cugat inicia la temporada i una nova etapa davant el Tecnidex València


  • Comparteix:

Imatge del curs passat / Font: Liceo Francés - Javi Izquierdo

Imatge del curs passat / Font: Liceo Francés - Javi Izquierdo

El Club Rugby Sant Cugat comença la cinquena temporada al grup B de Divisió d'Honor B aquest dissabte a les cinc de la tarda davant el Tecnidex València. És un partit que servirà també per a l'estrena d'una nova etapa amb Arturo Trenzano al capdavant de l'equip, després de dos cursos amb Leo Pererira com a tècnic.

Després de quedar-se les dues temporades ben a prop d'assolir el somni de l'ascens a la Divisió d'Honor, Trenzano, director esportiu del club, ha agafat les regnes de l'equip i ha volgut deixar clar que en varia la idiosincràcia: ara l'aposta no és tant pel rendiment immediat sinó pel creixement a llarg termini del jugador.

En aquest sentit, el nou entrenador ha decidit prescindir dels jugadors internacionals i apostar plenament pel planter, tot plegat amb el mateix objectiu, que no és altre que fer arribar el Club Rugby Sant Cugat a la Divisió d'Honor. Per això, els santcugatencs es veuen de nou enquadrats al grup B i per debutar aquesta temporada es veuran les cares amb un ja vell conegut, el Tecnidex València.

Ara bé, Trenzano aposta per oblidar temporades anteriors i centrar-se en el joc dels seus homes per aquest inici de curs.

Arturo Trenzano

La veritat és que no podem fer cas dels equips de l'any passat, perquè canvien, no coneixem si han canviat molts jugadors o no. La nostra preocupació és organitzar el nostre joc.


La pretemporada
L'equip va començar a treballar el 23 d'agost, i l'últim partit amistós el va enfrontar a la històrica Santboiana, això sí, amb derrota contundent (14-54). Tot plegat va tenir lloc amb la col·laboració des de l'assessoria tècnica d'un exjugador mediàtic i conegut a nivell mundial com l'argentí Gonzalo Tiesi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.