El Rugby Sant Cugat segueix posant-se a to i aconsegueix una important victòria a Sant Boi

El Club Rugby Sant Cugat guanya (10-22) davant la UE Santboiana B a la 2a jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han portat el ritme del partit en una primera part molt igualada, que en la segona s'ha decantat clarament per als d'Arturo Trenzano, que no han pogut sumar el punt de bonus.

Els primers minuts, tot i apropar-se els santcugatencs a la línia de marca, han estat molt igualats i els locals han desfet l'empat inicial amb un xut a pals transformat per un Artur Mazón molt erràtic en els seus xuts durant el partit. Els santcugatencs han remuntat i han marxat al descans amb 3 a 7.

En el segon temps, els de Sant Cugat han posat una marxa més i han obert una escletxa amb marques de Daniel Reyes i Iñaki Berasategi que han sentenciat el matx. Els locals han maquillat el resultat amb una marca final de càstig.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, creu que ara per ara el més important és consolidar el model de joc.

Arturo Trenzano

El més important és consolidar el nostre joc. Si juguem bé, segurament els marcadors milloraran.

Amb nou punts, els santcugatencs continuen a la part alta de la classificació i la setmana que ve reben la visita del RC L'Hospitalet.