El Rugby Sant Cugat busca el tercer triomf en tres jornades davant el Rugby Club L'Hospitalet


  • Comparteix:

Imatge del primer partit del Rugby Sant Cugat / Font: Ferran de la Roza

Imatge del primer partit del Rugby Sant Cugat / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat rep aquest dissabte a les quatre de la tarda el Rugby Club L'Hospitalet amb l'objectiu de sumar el tercer triomf en tres jornades al grup B de la Divisió d'Honor B. Arturo Trenzano ha estrenat el seu renovador projecte, de ferm protagonisme de la base, amb victòries davant el Tecnidex València i la Santboiana B. Els hospitalencs són a hores d'ara penúltims sense cap punt.

L'aposta de Trenzano està mostrant canvis sobre el terreny de joc però està mantenint el nivell de resultats d'anys anteriors. Així, el Rugby Sant Cugat ha començat amb solidesa el curs i tanca el grup de cinc equips que compten els seus partits per victòries. Això sí, els tres primers classificats, els valencians CR La Vila, CP Les Abelles i CAU València, han vençut amb el punt de bonus ofensiu, així que en sumen ara 10 tots tres, un més que BUC i Sant Cugat, quart i cinquè.

De fet, qui ha patit el poder d'aquests conjunts del País Valencià és, precisament, el RC L'Hospitalet: les dues derrotes que acumula són sense apel·latiu davant el Les Abelles, per 33 a 6 a la jornada 1, i davant el La Vila, 5 a 35, a la jornada 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.