El Club Rugby Sant Cugat ensorra el Fènix a domicili i certifica el bon inici de temporada

Els santcugatencs han fet ple de victòries  Foto: Ferran de la Roza

Els santcugatencs han fet ple de victòries Foto: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat guanya amb contundència el Fènix (8-45) a la quarta jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els d'Arturo Trenzano s'han desfet del conjunt més fluix del grup, que no ha guanyat cap partit, i certifiquen el bon inici de lliga des de la part més alta de la classificació. Iñaki Berasategui, amb dues marques i tres xuts a pals, ha estat l'home més efectiu en atac dels de Sant Cugat.

El Rugby Sant Cugat ha certificat el bon inici de curs amb una victòria molt àmplia al camp del cuer. Des de l'inici, els santcugatens han estat superiors al Fènix, que en el primer minut de joc ja perdia 0 a 7. La dinàmica no ha variat en tot el primer temps i ha arribat al descans amb un marcador favorable per als de Sant Cugat de 8 a 24.

A la represa, a partir del minut 60, els santcugatencs han acabat de sentenciar el rival a ritme de marques. Davant d'un Fènix abatut, els blau-i-negres han ampliat el marcador fins a la xifra de 45, que ha sentenciat el matx amb una victòria contundent.

Els santcugatencs tornen a la competició d'aquí a 15 dies, quan rebran el Barcelona Enginyers.