El Rugby Sant Cugat pretén mantenir la seva condició d'invicte davant el Barcelona Enginyers Rugby


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat es veu les cares amb el Barcelona Enginyers Rugby / Font: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat es veu les cares amb el Barcelona Enginyers Rugby / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat vol mantenir la seva condició d'invicte al grup B de Divisió d'Honor B aquest dissabte a les quatre de la tarda davant el Barcelona Enginyers Rugby, setè classificat. Els d'Arturo Trenzano, que s'han endut els quatre partits que han disputat, són tercers per no haver sumat els quatre triomfs amb punt de bonus ofensiu, mèrit que sí que han aconseguit el Rugby La Vila i el Polideportivo Les Abelles.

Trenzano ha tret bon rendiment fins ara del seu canvi de filosofia, basat en el planter i no en reforços de fora de Sant Cugat que proporcionin el nivell necessari per fer el pas a la Divisió d'Honor. Són quatre victòries que s'han signat davant Tecnidex València i l'Hospitalet a casa, i contra Santboiana B i Fénix de Saragossa a domicili, una dinàmica que l'equip provarà de corroborar davant el Barcelona Enginyers.

Els barcelonins, de fet, arriben a la cita després de veure's les cares amb els dos únics equips que han fet millors registres que el Rugby Sant Cugat, La Vila i Les Abelles, davant del qual ha patit dues contundents derrotes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.