El Rugby Sant Cugat presenta tres patrocinadors nous i un autocar del club


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat presenta els seus 21 equips davant els seus aficionats en una jornada en què també han sortit a la llum tres nous patrocinadors, BDO Abogados, Solventis i Franquesa. El club santcugatenc, què és el segon de l'Estat espanyol en número de fitxes, també ha presentat la nova samarreta i l'autocar amb el que faran els desplaçaments aquesta temporada els diferents equips del club.

Les empreses BDO Abogados i Solventis lluiran els seus logos a la nova samarreta de l'entitat, mentre que Franquesa és l'empresa d'autocars amb la que el club santcugatenc farà els desplaçaments de la temporada. Un autocar que porta serigrafiat l'escut del Rugby Sant Cugat.

El president del Rugby Sant Cugat, Maurici Benito, parla dels objectius per a la nova temporada, entre els que es troba com a mínim, millorar els resultats de l'any passat.

Mauri Benito

Ja sabeu quin objectiu penso per al sènior però no el vull dir perquè si no, no es compleix. Almenys que es classifiqui per al play off. Les categories inferiors sempre estem entre els quatre o cinc millors a nivell nacional.


El club enguany té 520 fitxes, el que suposa un increment d'un sis per cent respecte la temporada passada. L'entitat vol continuar la política formativa que tants bons resultats els està donant en els últims anys, amb equips punters en totes les categories.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.