Bàrbara Pla, a la llista per disputar el tercer torneig de la Sèrie Mundial amb la selecció espanyola


  • Comparteix:

Bàrbara Pla, de nou amb la selecció espanyola / Font: Federació Espanyola de Rugbi

Bàrbara Pla, de nou amb la selecció espanyola / Font: Federació Espanyola de Rugbi

La santcugatenca Bàrbara Pla es concentrarà dilluns amb la selecció espanyola de rugbi a 7 després d'entrar a la llista per disputar el tercer torneig de la Sèrie Mundial, que se celebra a Las Vegas entre el 3 i el 4 de març. Pla es manté com un dels noms fixos de la convocatòria de la selecció estatal i intentarà millorar el resultat de les dues primeres cites en aquest torneig, a Dubai i Sydney, on el combinat va sumar tres i dos punts, respectivament.

A hores d'ara la selecció espanyola, que ja està classificada per a la Copa del Món de l'especialitat que es disputa l'any que ve a San Francisco, és onzena d'una nòmina de 13 equips. El de Las Vegas serà el tercer dels sis tornejos que formen la Sèrie, i per mantenir la seva participació al campionat de cara la temporada que ve ha d'acabar entre els nou primers. El combinat ha acabat en aquest novè lloc en les quatre edicions de la Sèrie Mundial que s'han disputat fins ara.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.