El Rugby Sant Cugat homenatjarà Jon Reca en el 3r Torneig Escoles, que durà el seu nom


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat torna a mirar cap a la base / Font: Rugby Sant Cugat

El Rugby Sant Cugat torna a mirar cap a la base / Font: Rugby Sant Cugat

El Torneig Escoles Rugby Sant Cugat, que dissabte de la setmana que ve arribarà a la seva tercera edició, afegirà 'Jon Reca' al seu nom per homenatjar el veterà membre argentí del club que fa més d'una dècada que treballa amb els jugadors més joves. Per a aquesta tercera edició, l'entitat santcugatenca aplegarà els millors planters del rugbi català en quatre categories: sub 6, sub 8, sub 10 i sub 12.

El Torneig Escoles 'Jon Reca' aplegarà 37 equips de base de sis clubs: la UE Santboiana, el FC Barcelona, el BUC, el Castelldefels Rugby Unión Club, el BUC, El Toro Rugby Club balear i l'entitat organitzadora, el Rugby Sant Cugat. Això comportarà prop de 70 partits i reunir prop de 600 jugadors, amb un torneig que té previst iniciar els seus partits a dos quarts de deu del matí i acabar-los a les sis de la tarda.

Enguany, per qüestions d'instal·lació, no s'ha pogut celebrar la categoria sub 14, tot i que els jugadors d'aquesta edat participaran a la cita en termes d'organització i arbitratge. El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, celebra poder fer l'homenatge a un membre de la importància de Jon Reca per a l'escola del Rugby Sant Cugat.

Mauri Benito

El torneig s'estabilitza, i la importància és que li posem el nom de 'Jon Reca'. És un bon reconeixement per a una persona que encara ajuda.


Aquesta cita, que es durà a terme a la ZEM de la Guinardera, formarà part del programa d'activitats que l'entitat ha dissenyat per celebrar el trentè aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.