El Rugby Sant Cugat perd davant el BUC i diu adéu a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat ha perdut al camp del BUC

El Rugby Sant Cugat ha perdut al camp del BUC

El Club Rugby Sant Cugat perd (23-17) al camp del BUC a la penúltima jormada del grup B de la Divisió d'Honor B i diu adéu a la promoció d'ascens després del triomf del RC L'Hospitalet (48-28) davant el Barcelona Enginyers Rugby. Els santcugatencs han marxat al descans amb un avantatge clar (6-17), però a la represa els barcelonins han estat una autèntica piconadora ofensiva.

El matx ha començat bé per al Rugby Sant Cugat, que s'ha avançat amb una marca de Daniele Reyes. Els locals s'han refet ràpidament i han capgirat momentàniament el marcador amb dos cops de càstig transformats per Kovalenko. Els santcugatencs han tornat a prendre avantatge amb una marca de César Ocampo i una altra de Carles Trenzano per marxar al descans amb un clar 6-17.

A la represa, el BUC ha aconseguit invertir la dinàmica del partit i ha remuntat amb tres marques i una transformació que han col·locat el definitiu 23-17.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.