El Rugby Sant Cugat fa història i certifica un triplet en els Campionat de Catalunya de categories base


  • Comparteix:

L'equip sub 18 celebra el títol aconseguit aquest diumenge / Font: CRSC

L'equip sub 18 celebra el títol aconseguit aquest diumenge / Font: CRSC

El Club Rugby Sant Cugat certifica la bona salut del planter i aconsegueix tres títols de prestigi en els Campionats de Catalunya sub 14, sub 16 i sub 18, disputats aquest cap de setmana a la Foixarda de Barcelona. L'equip de menors de 18 anys ha superat aquest diumenge la UE Santboiana per 34-18, mentre que els altres dos conjunts santcugatencs van aixecar el títol dissabte després de desfer-se del Rugby Club Sitges a les respectives finals.

El sub 14 es va imposar per un clar 34 a 5, mentre que el sub 16 també va mostrar la seva superioritat amb un contundent 52 a 22. El director esportiu del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, valora amb molta satisfacció els títols aconseguits però insisteix en l'aspecte formatiu com a línia principal de treball del club.

Arturo Trenzano

L'objectiu no és guanyar campionats sinó formar jugadors que puguin arribar al primer equip. Si van guanyant vol dir que anem bé en el camí d'aquesta formació.


L'èxit dels equips del planter tanca una temporada en què el primer equip es va quedar a tocar de disputar la promoció d'ascens. En aquest sentit, el president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, va anunciar recentment que obrirà un debat intern per potenciar la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.