El Rugby Sant Cugat perd la imbatilitat a casa en un fluix partit contra la Santboiana B


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat cau contra la UE Santboiana B (26-39) a la cinquena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han pagat molt car alguns moments de desconnexió que ha aprofitat la Santboiana B per agafar un avantatge insalvable per als de Luis Soares, que tot i millorar al final, només han pogut sumar el punt de bonus ofensiu.

Tot i avançar-se en el marcador amb una marca d'Àxel Serrano el primer temps, els de Sant Boi s'han mostrat com un equip molt solvent i intens i han aconseguit fins a quatre marques mitjançant Héctor Massoni, Morgan Ball i Àlex Palomo, a més d'una de càstig. S'ha arribat al descans amb el marcador 7 a 24 per als de Sant Boi, però amb la sensació de desencís pel joc mostrat pels santcugatencs.

En el segon temps, tot i la millora i l'arribada de marques per banda local, la distància ha estat massa gran per intentar la remuntada. Les marques d'Otger Sirvent, Xavi Cebrián i una de càstig han servit per arribar al punt de bonus, però no per acabar guanyant un matx que s'ha complicat ben d'hora. Per banda visitant, Héctor Massoni i Morgan Ball han estat els anotadors en el segon temps.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Luis Soares, creu que la clau ha estat en els errors dels seu equip.

Luis Soares

Hem començat bé, però hem desconectat i hem marxat del partit i no hem entrat en el partit.


La setmana que ve els santcugatencs visiten el camp del Tatami Rugby Club.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.