El Rugby Sant Cugat perd davant un CAU València més efectiu i baixa fins a la setena posició

Tercera derrota consecutiva dels santcugatencs

El Rugby Sant Cugat ha perdut de manera clara (43-20) al camp del CAU Rugby València, i tanca en setena posició la primera volta de campionat al grup B de la Divisió d'Honor B. Malgrat fer una bona primera meitat, els santcugatencs no han pogut sumar ni el bonus defensiu ni l'ofensiu davant un rival superior, i encadenen tres derrotes seguides que els han fet allunyar-se definitivament de les posicions capdavanteres.

Els santcugatencs han començat bé i s'han avançat ràpidament amb una marca de Guadamuro, però el CAU ha reaccionat i ha capgirat el marcador amb tres marques per arribar al descans amb avantatge (17-8). Els de Luis Soares competien bé però a la represa han comès alguns errors que han fet que els locals s'escapessin en el marcador amb tres marques.

El Rugby Sant Cugat ha intentat no perdre la cara al partit amb una marca de Pau Rodríguez, però els locals no han donat opció real a la remuntada i només una marca a l'últim minut de partit de Guillermo José Dura maquillava lleugerament el marcador per als santcugatencs.

El tècnic, Luis Soares fa un 'balanç positiu' del joc malgrat la derrota i creu que l'equip necessita continuar creixent.

Luis Soares

Ens allunyem dels objectius que teníem a principi de curs i els ànims no són els millors. Però seguim convençuts que és una temporada de transició perquè els joves guanyin experiència i sàpiguen com afrontar aquests partits.

La setmana que ve els santcugatencs iniciaran la segona volta del campionat al camp del RC L'Hospitalet.